Vijesti

VII. Simpozij u organizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj - "Građevinski materijali i resursi u svijetu ZELENE GRADNJE"

VII simpozij savjeta za zelenu gradnju
21 veljača 2012

U utorak, 21.veljače 2012., u dvorani hotela Arcotel u Zagrebu, održan je VII. Simpozij u organizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj, pod nazivom" Građevinski materijali i resursi u svijetu ZELENE GRADNJE ".  Jedan od predstavljenih građevinskih materijala, bila je i termoizolacija Ytong Multipor – novost na hrvatskom tržištu!


Tema ovog Simpozija prvenstveno je bila orijentirana ka građevinskim materijalima koji su kroz svoju proizvodnju, primjenu i distribuciju do krajnjih korisnika koristili neku od zelenih tehnologija u smislu održivog razvoja.  Kao predavači na Simpoziju sudjelovali su predstavnici renomiranih tvrtki koje se bave proizvodnjom i implementacijom građevinskih materijala i tehnologija koje su prije svega energetski učinkovite, a dodatno teže višem stupnju kada govorimo o zaštiti okoliša i održivom razvoju, odnosno principu ZELENE GRADNJE.

 

Na VII. Simpoziju prisustvovao je rekordan broj sudionika, profesionalaca među kojima brojni arhitekti, inženjeri građevine, inženjeri strojarstva i elektrotehnike, a kroz izuzetno zanimljive prezentacije stručnih predavača obrađene su brojne teme vezane uz građevinske materijale i tehnologije, koje zbog svoje orijentacije pripadaju ZELENOJ GRADNJI.

 

Ytong Multipor mineralnu termoizolacijsku ploču, njene prednosti i mogućnosti primjene, predstavio je voditelj tehničkog ureda tvrtke Ytong porobeton d.o.o., Alen Omerza, ing. građ. 

 

Više informacija na: www.gbccroatia.org
 

Facebook

 

Youtube Ytong

Youtube

Pratite nas na Youtube-u