Ytong CLASSIC - heroj klasičnog šarma

Od kreatora najpametnijih rješenja za energetski učinkovitu gradnju, stiže BLOKbuster novog lica.


U glavnoj ulozi Ytong CLASSIC– heroj klasičnog šarma
Produkcija učinkovitih rješenja kod gradnje novih ili obnove postojećih objekata glavnu je ulogu dodijelila junaku prirode i okoliša: bloku Ytong CLASSIC.

GRADITE? KLIKNITE I NEKA AVANTURA KRENE

Pogledajte kako ovaj klasik osvaja simpatije svevremenskim uštedama u scenariju za energetski štedljivu kuću:

Sasvim prirodan materijal


Prilagodljiv svim tipovima klime

Energetski učinkovit, miljenik prirode i kućnog budžeta

Brz i jednostavan u svakoj gradnji

Snažan je u borbi s gljivicama i plijesni - glavnim neprijateljima zdravlja prostora u kojem boravite

U potpunosti negoriv


POGLEDAJTE TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Osvajač priznanja kućne uštede, strog je prema rasipanju energije i nježan prema mjesečnim troškovima.

Želite li se pridružiti našem superjunaku u borbi protiv prevelike potrošnje energije i zaštiti okoliša?

Čestitamo! Sad ste korak bliže da svoj dom učinite zaštićenim i optimalno izoliranim za udoban život kakvog zaslužujete!

Za sve dodatne informacije i pitanja nazovite besplatni info telefon 0800 7000.

 • Dobra gradnja počinje pametnom odlukom

  1. Klasičan šarm dobre energetske učinkovitosti za blok Ytong CLASSIC znači da već godinama uspješno prati niskoenergetski standard gradnje.
    
  2. Optimalno rješenje za gradnju obiteljskih kuća i zgrada je blok Ytong CLASSIC. Karakteristikama svojstvenim svim Ytong blokovima, Ytong CLASSIC jednostavno je i lako oblikovati za gradnju nosivih i nenosivih zidova.
    
  3. Pametna odluka o gradnji objekata od blokova Ytong CLASSIC donosi mjerljive prednosti u toplinskoj izolaciji, jer ima nizak koeficijent toplinske vodljivosti uz dobra mehanička svojstva. Unutar zidova izgrađenih od Ytong CLASSIC blokova stvara se ugodna mikroklima, a interijer je siguran od pojave gljivica i plijesni - glavnih neprijatelja zdravlja.
    
  4. Otkrivamo i kako je to moguće. Ytong CLASSIC sačinjen je od potpuno prirodnih materijala, ekološki je prihvatljiv te spada u kategoriju A1 požarne otpornosti. Milijuni malih zračnih pora učinkovito sprječavaju gubitak energije, a kako temperatura ispod ledišta ne mijenja osnovna svojstva YTONG građevinskog materijala, ne stvara se vlaga.
    
  5. U trendu je razmišljati ekološki, a Ytong CLASSIC gradi dom ugodan za život, izgrađen od zdravih građevinskih materijala. Istovremeno djeluje globalno jer smanjuje potrebu za ulaganjem u nove energetske izvore i infrastrukturu, dok stanarima direktno smanjuje troškove za grijanje zimi, odnosno hlađenje ljeti.

Upozorenje: Sadržaj je prikladan za gledatelje željne pametnih investicija. Blokovi SMART, STRONG, ACOUSTIC i CLASSIC izazvat će želju za stvaranjem energetski učinkovitog doma.