Najave događaja

Najavljujemo: Dani otvorenih vrata - Svetvinčenat

Dani otvorenih vrata - Svetvinčenat

Poštovani kupci,

hvala Vam na iskazanom interesu za gradnju Ytong sustavom. Ukoliko ste zainteresirani odabrati za svoju kuću energetski učinkovite građevinske materijale poput Ytong-a za gradnju zidova i Ytong Multipora za termoizolaciju, slobodni smo Vas upoznati s njihovom primjenom na pravom gradilištu obiteljske kuće. Stoga Vas pozivamo na:

YTONG "Dane otvorenih vrata" kod obitelji Vižentin,

u subotu 14.04.2012. u 11 sati, Svetvinčenat (staro sajmište)

Dođite i razgovarajte s Ytong timom, investitorom, arhitektima i izvođačima radova te saznajte više o pogodnostima Ytong gradnje, gotovim projektima, kao i brzini i načinu gradnje. Informirajte se kako je investitor za  vanjske zidove izabrao Ytong termoblok od 40 cm+, ostvario poseban popust od 30 %, a time ujedno  postigao standard niske potrošnje energije za grijanje i  hlađenje kuće, odnosno niskoenergetski standard građevine.

Posebne napomene:
• prezentacija je organizirana na  aktualnom gradilištu, stoga Vas molimo  da obratite pozornost na sigurnost svoje djece, kao i na prikladnu obuću!
• parkiralište je improvizirano u okviru gradilišta, za pomoć se obratite Ytong timu
• očekivano trajanje prezentacije je 1 –  2 sata

Molimo da svoj dolazak (broj osoba) potvrdite do petka, 13.04.2012. godine do 15 h,

putem info telefona 0800-7000,  faxom na broj  01 3464 920 ili e-mailom: info@ytong.hr
(prijavnica u privitku).

Za dodatne informacije slobodno se obratite i našem voditelju prodajnog područja za Istru i Kvarner, Zvonimiru Levaku na broj 099/8155-577.

U očekivanju Vašeg dolaska, ostajemo s poštovanjem i srdačno pozdravljamo

Ytong tim