Najave događaja

Najavljujemo: Dani otvorenih vrata - Bibinje

Dani otvorenih vrata - Bibinje

Ukoliko ste još uvijek zainteresirani za svoju kuću odabrati energetski učinkovite građevinske materijale poput Ytong-a za gradnju zidova i Ytong Multipora za termoizolaciju, slobodni smo Vas upoznati s njihovom primjenom na pravom gradilištu obiteljske kuće. Stoga Vas pozivamo na:

YTONG „Dane otvorenih vrata“  kod obitelji Kosalec,
u srijedu, 27.06.2012. u 17 sati u Bibinju (trajanje 1 – 2 sata)

- Lokacija je uz magistralu između dva ulaza u centar Bibinja, preko puta autopraone
- Biti će postavljeni i Ytong putokazi do gradilišta

Dođite i razgovarajte s Ytong timom, investitorom, arhitektima i izvođačima radova te saznajte više o pogodnostima Ytong gradnje, gotovim projektima, kao i brzini i načinu gradnje. Informirajte se kako je investitor za  vanjske zidove izabrao Ytong termoblok od 30 cm+, ostvario poseban popust od 30 %, a time ujedno  postigao standard niske potrošnje energije za grijanje i  hlađenje kuće, odnosno niskoenergetski standard građevine.

Posebne napomene:

• prezentacija je organizirana na  aktualnom gradilištu, stoga Vas molimo  da obratite pozornost na sigurnost svoje djece, kao i na prikladnu obuću!
• parkiralište je improvizirano u okviru gradilišta, za pomoć se obratite Ytong timu

Molimo da svoj dolazak (broj osoba) potvrdite do petka, 26.06.2012. godine do 15 h,  putem info telefona 0800-7000,  faxom na broj 01 3464 920 ili e-mailom: info@ytong.com (prijavnica u privitku).
Za dodatne informacije slobodno se obratite  i našem voditelju prodajnog područja za Dalmaciju i okolicu,  Mislavu Bilandžiću na broj 099 3137-769.

U očekivanju Vašeg dolaska, ostajemo s poštovanjem i srdačno pozdravljamo.