Prvi jesenski YTONG „Dani otvorenih vrata“

Održani prvi jesenski Dani otvorenih vrata

Prvi jesenski YTONG „Dani otvorenih vrata“  održani su kod obitelji Krapec, u subotu, 10. 09. 2011.  od  11 do 12,30 sati, u mjestu Ježdovac kraj Zagreba.

Obitelj Krapec izgradila je svoju kuću od temelja do krova Ytong elementima za zidanje, a za vanjske zidove odabrali su Ytong termoblok 40 cm. Time su uštedjeli na investiciji u dodatnu toplinsku izolaciju koja im neće biti potrebna jer u kontinentalnom dijelu Hrvatske debljina vanjskog zida od 40 cm, zidanog Ytong termoblokom, i više nego zadovoljava propise o toplinskoj zaštiti neophodnoj za obiteljsku kuću. Što više, postignut je u ovom slučaju standard niskoenergetske gradnje.

Okupljenim obiteljima, zainteresiranim za gradnju vlastite obiteljske kuće Ytong sustavom, jezgrovitu i interesantnu prezentaciju, punu važnih smjernica za sve buduće graditelje, održao je Ytong arhitekt Ranko Novak (098 366 730).

Pohvaljena je i tvrtka koja je izvodila radove jer su isti odrađeni kvalitetno i u iznimno kratkom roku.

U koliko i Vi želite prisustvovati nekim od slijedećih Ytong dana otvorenih vrata, budite slobodni najaviti se putem info telefona 0800-7000 ili e-mailom: ytong-croatia@xella.com

U očekivanju Vašeg javljana, ostajemo s poštovanjem i srdačno pozdravljamo!