Xella na sajmu Bau 2019.: sustavna rješenja s građevinskim i izolacijskim materijalima

Pod geslom „Predvodnici u gradnji”, Xella se predstavila s brendovima Ytong, Silka, Multipor, Hebel i Ursa. U centru izložbenog prostora nalazila su se sustavna rješenja s građevinskim i izolacijskim materijalima koja obuhvaćaju više brandova. Nastavno na jednu od ključnih tema sajma, ovogodišnja konferencija za medije tvrtke Xella 14. siječnja 2019. u obliku panel-diskusije organizirana je s poznatim stručnjacima koji su raspravljali o izazovima i prilikama kružnog gospodarstva.

Na arhitektonski sofisticiranom i suvremenom izložbenom štandu, Xella se na sajmu Bau 2019 predstavila kao inovativna tvrtka i ponuđač sustava čiji se proizvodi idealno nadopunjuju. Sukladno tome, nismo predstavljali pojedinačne proizvode niti razdvajali proizvode po brandovima, nego smo na jasno raščlanjenim tematskim poljima prezentirali integrirani svijet proizvoda za podne, zidne i stropne, odnosno krovne površine.

 

 

Naglasak je bio na realnim i složenim zidnim i krovnim konstrukcijama s građevinskim i izolacijskim materijalima robnih marki Ytong, Silka, Multipor, Ursa i Hebel. Unatoč njihovoj složenosti, eksponati su predstavljeni na opće razumljiv i strukturiran način. Jasna struktura i usredotočenost na detaljan prikaz osligurali su čvrste poveznice promatraču sa stvarnim situacijama i time premostili jaz do primjene u svakodnevnom životu na gradilištu.

 Posebna područja izložbenog prostora bila su posvećena nadređenim temama poput digitalizacije, inovacija i kružnog gospodarstva. U ovom području prostora obilježava kombinacija analognog i digitalnog na način da se navedene teme prvenstveno predstavljaju u digitalnom obliku, pri čemu se ne upotrebljavaju brošure i izlazni mediji. Svi eksponati mogli su se doživjeti virtualno. Zainteresirani posjetitelji su se na monitorima informirali o praktičnim primjerima digitalnih usluga projektiranja sustavima BIM i Xella Digitalservice wallXpert, kao i o kružnom gospodarstvu koje Xella potiče u ulozi predvodnika. Osim toga, na štandu su se mogli odmah isprobati konfigurator zidova, interaktivni konfigurator dvorana HebelHalle te servisi vezani uz izolaciju za upuhivanje marke URSA.

 Ako niste stigli do sajma BAU 2019., možete iskusiti nastupanje na sajmu posjetom našem virtualnom štandu. Posjetitelji se mogu na internetu informirati o proizvodima i rješenjima. Pri obilasku se prikazuju sažete informacije i detalji o pojedinim proizvodima. 

Virtualni štand dostupan je na adresi xella-auf-der-bau.de.