Izložba arhitektonskog ureda SKROZ

U utorak 10. rujna u Oris Kući arhitekture održat će se predavanja i izložba arhitektonskog ureda SKROZ.

SKROZ je višestruko nagrađivani arhitektonski ured s kojima smo ostvarili uspješnu suradnju u gradnji 80 luksuznih Ytong vila Marbera Flora Green Villas u Njivicama. Njihov moderan, drugačiji i inovativan pristup te talent rezultirao je stvaranjem najljepšeg kompleksa malih luksuznih vila u Hrvatskoj.

„Od ideje do realizacije, projektantski proces rijetko ostaje čist, kontinuiran i jednoznačan. Često suočeni s raznim ograničenjima u djelovanju, balansiranjem i žongliranjem na rubu arhitekture - hakiranjem prostora, improvizacijom, humorom, projektiranjem u hodu te rastezanjem okvira, arhitektonski ured SKROZ želi ostvariti  željeni iskorak u arhitekturi, pogotovo u situacijama gdje se to naizgled čini nemogućim.“

Studio SKROZ u svom radu, osim elemenata arhitekture i urbanizma, također obuhvaća produkt grafičkog dizajna. Nagrađivani arhitekti koji vjeruju da je različitost dodana vrijednost koja omogućuje novi kut gledanja svojim kreativnim idejama doveli su hrvatsku i svjetsku arhitekturu na višu razinu.

Pozivamo vas da nam se pridružite na predavanju i otvorenju izložbe „SKROZ“ koje će se održati 10. rujna u 19 sati. Izložba će biti otvorena do 28.9.2019.

Vidimo se na otvorenju!