Woman's night Ytong DESIGN radionica

Naš majstor Dean u sklopu Woman's night radionica pokazao je kako od Ytong DESIGN i COMPACT ploča brzo i jednostavno urediti interijer prema vlastitom ukusu i željama.

Posjetitelji su imali priliku sami se okušati u zidanju, gradnji klupica za hodnik ili garderobu. Uz savjete i vodstvo našeg stručnjaka svi okupljeni mogli su se uvjeriti u jednostavnost i brzinu gradnje, a sve sudionike dočekali su i skromni pokloni dobrodošlice.

Uskoro nam se bliži još jedna Ytong DESIGN radionica na zagrebačkom Žitnjaku, gdje ćemo ponovo u sklopu BAUHAUS Woman's night-a, uz pomoć našeg majstora Deana i Ytong DESIGN i COMPACT ploča zajedno naučiti trikove i savjete za „Uredi sam“ projekte.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže 22.11. u Bauhausu Žitnjak na još jednom druženju,a tema ove radionice će biti „Ytong design: uređenje interijera ytong blokovima.“ Radionice su potpuno besplatne, a više informacija o prijavama možete saznati na: https://www.bauhaus.hr/prodajni-centri/dogadanja/?fbclid=IwAR37Q1zOWQEK6teTcjHb_nLtl4b17GqWu_15AuaiIgGWvl_Mr-f4TXg-wMI

Za sve ljubitelje interijera pripremili smo brošuru Ytong DESIGN i COMPACT s mnoštvo ideja i inspiracija za uređenje vašeg doma. Brošuru potpuno besplatno možete preuzeti na linku: https://www.ytong.hr/hr/docs/Ytong_brosura.pdf

 

Vidimo se!